ДНЗ №5 "Веселка"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ДНЗ №5 "Веселка" » Тестовый форум » Правильная осанка


Правильная осанка

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Привет. У меня сидячая работа и из-за этого я смотрю начинает портиться осанка. Помню о том, что нужно сидеть правильно буквально полчаса, а потом опять ссутуливаюсь. Из-за этого болит спина в конце дня. Как вы бы приучить себя сидеть правильно?

0

2

Может вам тогда корсет купить раз вы не можете самостоятельно держать осанку?

0

3

До речі, правильна порада. Є навіть спеціальні корсети - коректори постави, їх можна в магазині «Медика» https://medic-magazin.com.ua/korrektory … klinatory/ подивитися. Там ви знайдете і вибір великий, і ціни доступні. Я своєму сину-підлітку купувала, радилася з консультантом, і він мені показав найбільш підходящі моделі.

0

4

Очень важно чтобы у детей была правильная осанка, для этого нужно чтобы они правильно развивались физически, не сидели целыми днями за компьютером.

0

5

Луиза написал(а):

Очень важно чтобы у детей была правильная осанка, для этого нужно чтобы они правильно развивались физически, не сидели целыми днями за компьютером.

Верно! Именно поэтому мы с мужем купили хорошую детскую шведскую стенку трансформер  https://nepoceda.kiev.ua/shvedskie-sten … ya-stenka/ Она раскладная, что очень удобно, так как в сложенном виде совсем не много занимает места. Дети любят на ней заниматься, но что самое главное - это приносит пользу их здоровью.
https://nepoceda.kiev.ua/image/cache/catalog/transformery/3enota_liana_color_6-500x500-product_popup.jpg

0

6

Які основні фактори, які можуть впливати на дитяче здоров'я?

0

7

Привіт! Я хочу порекомендувати вам прочитати блог про дитяче здоров'я https://karapuz-club.com/  який мені дуже сподобався. Він містить велику кількість корисної інформації про педіатрію, хвороби у дітей та поради щодо догляду за ними. Моя дитина нещодавно захворіла, і я знайшов у цьому блозі багато корисних порад щодо того, як допомогти їй поправитися. Автор блогу пише зрозуміло і доступно, навіть для тих, хто не має медичної освіти. Тепер я відчуваю себе впевненіше в тому, як доглядати за своєю дитиною, і завдяки цьому блогу маю більше інформації про її здоров'я. Рекомендую його всім батькам, які хочуть бути у курсі найновіших рекомендацій з питань дитячого здоров'я.

0


Вы здесь » ДНЗ №5 "Веселка" » Тестовый форум » Правильная осанка


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz