ДНЗ №5 "Веселка"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ДНЗ №5 "Веселка" » Тестовый форум » Відгуки


Відгуки

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

В цій темі ви можете залишати відгуки про наш дитячий садочок.

0

2

Дуже гарний дитячий садок, особливо вихователі групи "Золота рибка". З повагою відносяться до дітей та батьків.

0

3

Гарний садочок. Дуже гарне оформлення. У групах завжди чисто затишно. Виховательки та нянечки завжди привітні.

0

4

Дуже гарний садок.Моє маля відвідує з задоволенням.Вихователі розумні та уважні,взагалі рекомендую садок Веселка всім.

0

5

Гарний, затишний садок. Вихователі дуже гарні, приємні. Рекомендую садок "Веселка" для розвитку дитини.

0

6

Нам тут теж  подобається. Дуже красивий святковий ранок був на Новий рік,  дитина  іде в садок  радісна, коли забираю, багато розказує, що робили цікавого, в які ігри грали, хто в неї друзі. Дитина в садочку багато нового узнала. Дякуємо вихователям, музичному керівнику та няням. 8-)

0

7

садочок гарний і колектив привітний  можливо тому і групи перенаповнені

0

8

Дитячий садочок дуже гарний. Тереторія садочка та групи естетично зі смаком оформлені.Працівники завжди привітні.Моя дитина з задоволенням перебуваєв садку .А вихователі .Це перш за все другі мами для малят.

0

9

згодна вся робота  в днз  поставлена на високому рівні Відвів дитину і знаєш ЗДОРОВА  ДОГЛЯНУТА  НАГОДОВАНА

0

10

Подобається садочок і вихователі. Вже друга донечка ходить в цей садок. Добре що створили цей сайт. Дякуємо усім.

0

11

Моєму сину дуже подобаєтья відвідувати дитячий садочок .Атмосфера в закладі затишна як в дома .Тому на мою думку і так багато малюків у групах.
Вихователі привітні люди.Завжди йдуть на контакт як з дітьми так із батьками.
Бажаю всім працівникам натхнення .

0

12

Відгук: ДНЗ №5  найкращий садочок у місті Ромни. Ми щасливі, що доля нас звела з цим садком: незабаром і друга дитина буде відвідувати заклад. Чудовий колектив, сформований досвідченим керівником, створює по-домашньому доброзичливу атмосферу для дітей і батьків. В групі, яку ми відвідуємо, завжди хороша атмосфера . Спокійні та врівноважені вихователі ,однаково гарно відносяться і люблять усіх своїх вихованців, ніколи не спостерігала навіть натяку на протилежне. По своїй дитині помічаю, що в групі проводяться заняття, тому що вона радує нас, своїх батьків, новими знаннями, які вона черпає саме в садочку. Мені подобається харчування, страви готують різноманітні, смачні.  Садочок постійно працює над покращенням матеріально-технічної бази та методичного забезпечення. Достатньо відвідати хоча б одне дитяче свято, щоб зрозуміти, які високопрофесійні педагоги тут працють. Новорічні ранки у садочку - це дивовижне явище, задоволення як для найвибагливіших батьків та гіперактивних дітей.Вихователі,щиро дякуємо за вашу роботу,яку ви виконуєте на найвищому рівні.

0

13

Хочу подякувати найкращим вихователям, які працюють у садочку за їхню роботу!!!! Дитина кожного ранку проситься у садочок і це для мене велика радість. Діти цілий день зайняті чимось цікавим і корисним - ліплять, малюють, і що саме головне для нас, зараз - пишуть , готуються до школи. Бажаю нашим вихователям здоров"я і терпіння!!!!!!

0

14

Садочок - дуже гарний, дитина ходить туди із задоволенням. Усім рекомендую!)

0

15

Атмосфера затишку та дружелюбності відчувається, щойно переступиш поріг садочка. Цим затишком, передусім, варто завдячувати завідувачці Поліщученко Галина Петрівна. Вона зуміла не тільки створити цю атмосферу, але і згуртувати колектив справжніх професіоналів. Вихователі проводять свої заняття згідно з програмою. Навчання в ігровій формі відбувається настільки не нав’язливо, що діти й самі не помічають, як вчаться чогось нового.  Щоденно проводяться також різні рухливі заняття: музичні, фізкультурні, гімнастика, рухливі ігри. Крім того, діють тут і гуртки з англійської мови, зображувальної діяльності театралізованої діяльності.

Висловлюю щиру подяку за самовіддану натхненну працю та закликаю усіх батьків до всілякого сприяння колективу дитячого садочка задля наших улюблених діточок. Рекомендую садок "Веселка" для розвитку дитини.

0

16

Дякуємо всім за хороші слова про наш дитячий садок та нашу роботу.

0

17

Прекрасний садочок для дітей та для батьків. Для батьків - тому що дуже важливо, щоб з розумінням ставилися до того, що у кожної мами і тата є своє єдине і неповторне маля. У цьому садочку це є. Вихователі та няні відповідальні та привітні, завжди з розумінням відносяться. А для дітей - тому що, моя дитина в гарному настрої йде в садок, іноді навіть не поспішає додому. Вихователі дають необхідні знання та всесторонньо розвивають. Дуже задоволені і вдячні. Бажаємо вам натхнення, терпіння та здоров'я!

0

18

Доброго времени суток! Молодцы, что создали такую тему. Мне кажется это актуально в наше время, ведь садов 10 в городе, а в какой доверить своего ребенка узнаешь через "сарафанное радио"))) Мы выбрали "Веселку" потому что рядышком живём. Ни разу не пожалели! Спасибо большое, очень довольны и благодарны, что ребёнок в садике и мама с папой спокойны, а это самое главное.

0

19

Нам дуже подобається садочок "Веселка")
Наша дитина у групі "Чебурашка", дуже задоволені. Вихователі і няня завжди доброзичливі та ввічливі. Дитина позитивно налаштована приходить у садочок та в гарному настрої повертається додому. Це дійсно найкращий садочок, усім рекомендуємо!!!

0

20

Дякую, що є такий гарний дитячий садочок, ми повністю ним задоволені. Дитині дуже подобається. В нашій групі Сонечко вихователі і няня найкращі, моя дитина говорить про них тільки хороше. Взагалі це справді найкращий садок у нашому місті!

0

21

Для своєї доньки я обрала саме садочок "Веселка" и не помилилася. Дуже гарний навчальний заклад, доброзичливі вихователі та весь персонал. Завжди допоможуть та підуть на зустріч. Дуже вдячна вам, що ви навчаєте наших дітей та допомагаєте їмс в усьому. Дякуємо Вам!

0

22

Нам теж подобається садочок "Веселка". Мій син відвідує групу "Сонечко". Особлива подяка вихователю Ксенії Володимирівні за турботу про наших діток. Провоиться багато різноманітних занять на розвиток моторики, пам`яті і т.д., багато тематичних уроків. Якісно готують до школи. Психолог працює з дітками та батьками.  Приділяють увагу фізичному вихованню діток.  Ксенія Володимирівна завжди дасть пораду на що звернути увагу в поведінці сина. Щовечора малюк розповідає про цікавинки що дізнався у садочку. Дякуємо всьому педагогічному колективу за турботу. Успіхів і процвітання.

0

23

Дуже гарний садочок, чудові вихователі та няня. Особливо подобається організація навчального процесу. Яскраво та весело проводяться свята для дітей.  Наша дитина відвідує групу "Сонечко". Хочеться подякувати  вихователям  за  доброту, розуміння та терпіння. Усім рекомендуємо садочок "Веселка"!

0

24

Гарний садочок.
Садочок дуже красивий і чистенький, як цукерочка!!!
Мені приємно водити сюди свого синочка, ми заходимо як у казку!!! Одразу видко, що сюди вклали душу.
Повірте, кращого ви не знайдетеДуже вдячна групі "Колобок". Вихователі та няня в групі - професіонали своєї справи. Взагалі в садочку "Веселка" створені гарні умови для розвитку дитини, в раціоні дитячого харчування постійно включені різноманітні страви, здійснено індивідуальний підхід до розвитку за інтересами. Задоволена роботою медичного працівника закладу! Дякуємо ВАМ!!!!

0

25

Дуже гарний дитячий садочок. Дитина ходить в групу "Зайчик". Кімнати просторі, світлі, затишні та теплі. Атмосфера теж дружня та приємна, завдяки гарним вихователям, які ні на долю секунди незалишають своїх підопічних. Дитина ходить з задоволенням. В захваті від нових друзів, безлічі різноманітних іграшок. Територія садка також багато урізноманітнена всілякими цікавинками, є де погратися дітям, є чиму навчатися, є чим милуватися. Дякуємо що ви є!

0


Вы здесь » ДНЗ №5 "Веселка" » Тестовый форум » Відгуки


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz